Detalii Expedieri si Retururi

Pentru a putea efectua o comanda exista doua posibilitati : online sau telefonic.

COMANDA TELEFONICA - Pentru comanda telefonica sunati la unul din numerele afisate pe site si operatorii nostri va vor prelua comanda, datele de contact si adresa de livrare si va vor ajuta in selectarea produselor, ca acestea sa fie cele dorite de dumneavoastra. Comanda va fi livrata in cel mai scurt timp posibil.

COMANDA ONLINE - Pentru comanda online creati-va un cont de client, iar din cont puteti accesa toate categoriile si subcategoriile de produse, alegeti produsele care va intereseaza, selectati cantitatea dorita si adaugati-le in cos. Puteti vedea oricand produsele comandate, cantitatea selectata si valoarea cumparaturilor. Dupa terminarea comenzii alegeti adresa de livrare si modalitatea de plata, veti primi un mail cu comanda facuta. In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre operatorii nostri pentru confirmarea comenzii.

Comenzile se pot livra prin :

Posta Romana - Oriunde in tara - Cost redus - Timp sosire comanda intre 2 - 4 zile lucratoare

Fan Courier - In Bucuresti si in tara ( in aria de acoperire a acestuia ) - Cost mediu - Timp sosire comanda 1 - 2 zile lucratoare

Sameday - In Bucuresti si in tara ( in aria de acoperire a acestuia ) - Cost mediu - Timp sosire comanda 1 - 2 zile lucratoare

Bookurier - Oriunde in tara - Cost redus in Bucuresti; Cost mediu in tara - Timp sosire comanda 1 - 2 zile lucratoare

Se ofera transport gratuit pentru toate comenzile plasate de peste 299 lei ( doar valoarea produselor ), expedierile se fac prin Posta Romana, Fan Courier, Sameday sau Bookurier.

Important : Comenzile care indeplinesc conditiile de transport gratuit prin Fan Courier si Sameday, daca localitatea nu face parte din reteaua Fan Courier si Sameday, acestea se vor expedia prin Bookurier ( prin partenerii acestora din tara ).

Costurile de transport sunt urmatoarele :

- Posta Romana Coletarie in Bucuresti - ridicare din oficiul postal : 16,90 lei

- Posta Romana Coletarie in Romania ( oriunde in Romania ) - ridicare din oficiul postal : 16,90 lei

- Fan Courier, Sameday si Bookurier in Bucuresti : taxa de livrare se va calcula in mod automat in functie de localitate, direct in cosul de cumparaturi ( curierul face livrari Sambata contra-cost, cu exceptia Sameday si Bookurier - care nu fac livrari Sambata )

- Fan Courier, Sameday si Bookurier in Romania ( in reteaua curierului ) : taxa de livrare se va calcula in mod automat in functie de localitate, direct in cosul de cumparaturi  ( curierul face livrari Sambata contra-cost, cu exceptia Sameday si Bookurier - care nu fac livrari Sambata )

Costurile pentru retur ( acolo unde se aplica ) :

- Bucuresti si alte localitati din reteaua curierului : 17,00 lei

- Pentru Localitatile din afara retelei curierului : 26,00 lei

Comenzile catre localitatile care nu fac parte din reteaua Fan Courier si Sameday, datorita costurilor foarte mari / km suplimentari, se vor expedia prin Bookurier si partenerii acestuia.

In acest moment exista doua modalitati de plata :

- RAMBURS ( plata la livrare ) la primirea coletului

- PLATA ONLINE CU CARDUL - prin procesatorul de plati EuPlatesc ( detalii mai jos )

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

Retururi

Produsele achizitionate online se pot returna in termen de 15 zile calendaristice de la primirea acestora, sub forma de colet fara ramburs, la urmatoarea adresa : Str. Namaesti, nr. 1, Sector 1, Bucuresti, cod postal 012535 si doar daca se respecta legislatia in vigoare. 

Urmatoarele situatii pot sa apara :

Pentru produsele pentru care s-a facut solicitarea de retur si care respecta legislatia in vigoare, din cauze exclusive Vanzatorului sau a buna functionare a produsului ( produse cu defecte de fabricatie, produse care nu sunt conforme cu achizitia Cumparatorului ), taxele de transport tur-retur sunt suportate de catre Vanzator. Restituirea sumelor platite de catre Cumparator, vor fi restituite de catre Vanzator, in contul bancar specificat de Cumparator.

Pentru produsele pentru care s-a facut solicitarea de retur si care respecta legislatia in vigoare, din cauza exclusive Cumparatorului ( a comandat produsul gresit sau s-a razgandit ), taxele tur-retur sunt suportate de catre Cumparator. Vanzatorul urmand sa restituie suma ramasa ( intre valoarea produselor comandate si valoarea taxelor tur-retur ), in contul bancar specificat de Cumparator.

Pentru produsele pentru care s-a facut solicitarea de retur si care prezinta urme clare de folosire, sau folosire necorespunzatoare, taxele tur-retur sunt suportate de catre Cumparator iar Vanzatorul are dreptul de a nu accepta produsul.

Pentru produsele pentru care s-a facut solicitarea de retur si care nu respecta legislatia in vigoare, taxele tur-retur sunt suportate de Cumparator iar Vanzatorul are dreptul de a nu accepta produsul.

Loading...